CONCURSO ESIC: DESAFIO JUNIOR

Ganadores del 2º premio en la final Nacional en Madrid del concurso Desafio Junior Empresarial de ESIC, alumnos de 1º de Gestion de ventas y espacios comerciales. ¡Enhorabuena!

Alumnes de primer del Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials 1GVEC ha quedat en 2ona posició en la Final Nacional del concurs“DESAFIO JUNIOR EMPRESARIAL” realitzat en Madrid el mes passat.

 

El projecte La Biozza ha sigut elegit pel jurat d’entre quasi 1000 projectes  per la seua originalitat, la seua presentació i pel saber fer dels alumnes. La competició va estar molt renyida per la qualitat de la resta dels projectes presentats. La idea dels alumnes és qualsevol dia fer realitat el seu somni de vore obert aquest negoci. Desitgem que un dia es faça realitat!

 Des del Centre, els donem l’enhorabona i els agraïm l’esforç!

 

 Una de les principals missions d’esta competició és la de motivar als estudiants cap a la cultura emprenedora  al igual que afavorir l’esperit emprenedor als centres educatius.

Entre els seus objectius destaquen els de fomentar el treball en equip, competir en un ambient professional proper a la realitat finalment prendre multitud de decisions relacionades amb el mon empresarial.

desafio junior

Related posts

Leave a Comment